maanantai 11. maaliskuuta 2013

Pitkä viikonloppu ja paluu arkeen!

Heissulivei kaikille!

Täällä on elelty pari päivää hiljaiseloa... ei tosin tässä oikeassa elämässä, mutta tässä blogimaailmassa... Nehän kun nyt kuitenkin ovat pikkusen eri asia, vaikka tiiviisti nivoutuvatkin yhteen. 

Perjantaina meidän isi olikin vapaapäiväläinen, joten suunnattiin GoExpoon jo silloin, eikä vasta lauantaina. Olisin odottanut messuilta pikkusen enemmän esim. kuntosali tai fitness-puolta, mutta kuitenkin neljä tuntia saatiin sielä kulumaan. Eniten aikaa toki meni siihen, että mua ja Tonia kuitenkin kiinnostaa pikkusen eri asiat, joten kierrettiin sitten kaikki puolet ihan läpikotaisin. Mua kun kiinnosti nää fitness-jumppa-juoksu-judeemit ja Toni puolestaan kiinteytyi siihen eräjorma-osastoon... ;) Joo mie en ehkä ymmärrä aina tollasta kalastamista ja muuta, mut koska mies tykkää niin toki minäkin siellä alueella sitten viihdyin. Ja lapset taas olivat intona siellä palloilun puolella. Ihan yllätyttiin siitä, miten ihanasti kaikki osastot huomioivat lapset, tositosi iso plussa siitä kaikille. Meidän Veeti esimerkiksi pääsi breikkioppiin Saiffan Johanneksen kanssa, sekä kokeilemaan baseballia.

Vähän jänskätti
Ja isin vuoro
Veljekset ja lätkä...

Messuäiskä ja puhelinriippuvuus...
Kotimatka ei sitten mennytkään ihan NIIN putkeen...
Mieheni rakas sitten tahtoi naistenpäivän kunniaksi muistuttaa mua siitä tärkeimmästä! <3

Äiti puolestaan teki messuilta löytöjä... Mukaan tarttui uudet urheiluliivit sekä juoksu/hiihtotakki... Minähän en vielä juokse ulkona, enkä kyllä hiihdäkkään, mutta eiköhän tuo 30euron sijoitus kunnon Craftin takista maksa itse itsensä aika nopeasti takaisin... Nämä molemmat ostokset pääsivät heti lauantai aamuna testiin kun oli aamuaerobisen vuoro. Urheiluliivit puolestaan ovat sellainen asia, mikä pitäis mun mielestä lukea melkein laissa... Siis jos liikut ja harrastat niin kannattaa hankkia kunnon liivit... Mikään ei ole niin ikävää kuin se, että omat liivit eivät pidä rintoja kunnolla paikallaan. Tai no, ehkä se kun joutuu katsomaan vierestä kun jonkun liivit eivät pidä tavaraa paikoillaan... ;)

Ette olis varmaan ikinä koskaan arvannu väriyhdistelmää... Ettehän?!? ;)


Perjantaina vähän myös leivoin... ja lauantaina vähän lisää... Eli on ollut oikea herkuttelujen viikonloppu! Tai ennemminkin sunnuntai, sillä perjantaina leivottua kakkua en itse päässyt maistelemaan. Kyseisen kakun tilasi miehen isoveli, joka vei tämän kakun meille töihin Huumalle naistenpäivän kunniaksi muille työntekijöille... Eli periaatteessa olisin voinut käydä töissä sitä maistamassa, mutta nautin nyt kuitenkin vapaastani muissa maisemissa. Eilen sunnuntaina sitten vietettiin meidän Veetin 6vee päiviä ja teemana oli AngryBirds StarWars... Antakaa anteeksi nämä kuvat tälläisessä blogissa, mutta ihan oikeesti elämäänhän nämäkin kuuluu! Lisää kakuista voinee lukea täältä!Tänään on yritetty jotenkin selvitä aika vaihderikkaasta ja kiireisestä viikonlopusta... Iltasella pitäis mennä salille hiillostelemaan jalkalihaksia, mutta saa nähä kuin sen kanssa käy, mun päätä meinaan jomottaa tällä hetkellä uhkaavasti... Taitaa olla sokerikrapula ja moraalinen morkkis! :D Kaikki asiat on tänään myös himppusen verran ahdistanut, olo kun on mikä on! Kaiken lisäksi ihan pieninkin asia avaa mun kyynelkanavat... ehkä tyydyn illalla omassa seurassa tehtävään ulkolenkkiin... ellei Toni sitten raahaa mua "väkisten" salille, mikä ei ehkä sekään olis huono ratkasu... On tää naiseus sitten ihanaa! ;)

Mutta sellasissa merkeissä kului meiän pidennetty viikonloppu. Kuinkas teillä on viikonvaihde ja maanantai sujunut?


4 kommenttia:

 1. Tosi hieno angry birds kakku!

  ei herkkuja tänne, tänään alkaa hypoxi jakso :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos.

   Ja kyllä, täälläkin suunnalla vedetään nyt herkut minimiin. Mukavia Hypoxi-hetkiä! :)

   Poista
 2. Arvaa kuka myös lenkkeilee ja hiihtää Craftin pinkissä takissa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja miksiköhän tämä(kään) ei yllättänyt mua! ;)

   Poista