torstai 21. helmikuuta 2013

Keskiviikon kuulumiset torstain kunniaksi!

Eilen oli mukavan kiireinen päivä... aamusta heti 7.30 töihin, eli pojat viettivät aikaa mummilassa... pääsin 11jälkeen töistä ja suuntasin hakemaan poikia kotio. Siis ai, mikä kiireinen päivä??? Koska tän jälkeen möllittiin ja köllittiin sohvalla ja leikittiin jne. Neljän maissa tuli Toni töistä ja illansuussa lähdettiin vetäsemään yhteistreenit. Tonihan ei siis tullut kunnolla kipeeksi, kuten ei yleensäkään, mutta otti eilen vielä aika rauhallisesti salilla ja keskittyi enemmän mun tekemiseen ja varmistelemaan mun tekniikkaa muutamissa uusissa liikkeissä. Päivä tuntui kiireiseltä, koska viimisen 1,5vuoteen mun ei ole tarvinut olla missään noin aikaiseen! ;) Kotiäitiyden hyviä puolia kyllä, mutta olenhan mie kaivannut töihin!

Kuvaa tiistailta äidin luota, olin lähdössä pitämään tanssituntia...

Salitreeni kulki omalta osalta tosi kivasti, uudet liikkeet piristää aina kummasti! Tänään mietin ensin, et hitto kun uudeet liikkeet ei tunnuu missään, mut sit vähän suoristin kättä... ja sit vähän yskäsin... ja sit vähän nostin lasta syliin... Ni joo, kyl ne sit kuitenkin tuntuu! ;) Mut onhan ton miehen kanssa mukava käydä yhdessä treenaamassa, vaikka toisinaan tuntee itsensä hyvinkin voimattomaksi! Kuten eilen vinopenkkipunneruksessa, kun tehtiin sitä vuorotellen, eli kun toinen tekee sarjaa on toisella lepo jne. Mutta siis, että itse laittaa tangon päihin 5kg painot ja sit kun on miehen vuoro ni sinne vaihdetaan 40kg kumpaankin päähän!!! WORD!!! No joo, ehkä tuolla miehellä saakin olla pikkusen enemmän voimaa käsissä, et se jaksaa nostaa mut syliin! ;)

Pullover

Vipareita sivulle

Tässä mun uudessa yläkropan treenissä keskityn aika paljon noihin ojentajiin. Toki teen suht tasaisesti muitakin lihaksia vahvistavia liikkeitä, mut kuitenkin yritän saada nyt voimaa tonne ojentajan puoleen. Ojentajat on mulle sellanen murheenkryyni ja just sieltä sais rasvaa palaa ja tulla lihasta tilalle. Toki tiedän ettei läski pala vain sieltä paikasta mitä treenaan, mutta voimaa tosiaan sais ojentajapuoleen tulla ihan kunnolla lisää. Tähän yläkropan treeniin kuuluu myös vatsat, joita tein ihan mukavan setin. Alakropan päivänä sitten keskityn jalkojen lisäksi enemmänkin selän puolen lihasten vahvistamiseen.

Morkulaa käpäliin nyt heti!

Ojentajadippiä jalat bosulla

Oli se eilinen setti sen verran kova, että kun viimeiseksi yritin tehdä leukoja, niin sillä 50kg, jolla olen alkanut sarjoja nyt tekemään ei noussut yhtään toistoa, vaikka mies huuteli vieressä että "jaksaa, jaksaa". Mut koska leukoja ei saanu menemään ni sit piti tehdä vielä yks ekstra-sarja dippejä et varmasti saa kaikki mehut pois. ;) Ja voitte arvata, että palkkari maistu hyvälle, suihkun jälkeen valmiiksi tehdystä iltapalasta puhumattakaan... On mun muru aika ihana! :))) ÄLLLLLLLLÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!

Tämän ja kamomillateen voimin jaksoi nukkua!

Viikko on taas jo loppupuolellaan, mitäs teille sinne kuuluu?

2 kommenttia:

  1. Ei hitsi, mie voisin ottaa taas Tonin lainaan, kun on noin hyvä apu treeneissä sekä iltapalatkin on olleet valmiina! ;) No ei vaan, ehkä mie löydän vielä joku päivä oman "Tonini" :)

    ps. Siulla on ihana uus banneri, ja taas kerran niin mahtava meno täällä blogissasi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, etköhän sie omas vielä löydä! Muistat sitte kysellä kaikilta ehdokkailta nää tärkeimmät, et tseemppaahan hän salilla ja tekee iltapalat valmiiksi jne? ;)))

      Ja heei, joo bannerin tein ihan hetken mielijohteesta, tahtoisin tän taustankin muuttaa enemmän oman näköseksi, mut en ole tässä hässäkässä ehtinyt paneutua asiaan... ehkä jo viikonloppuna sen teen.

      <3

      Poista