perjantai 23. marraskuuta 2012

TGIF

Kuinka lame otsikko? Ihan yhtä jännittävä kun OMG tai IHQ! ;)

Okei, oli mulla teille asiaakin! Mun jokaista kehon osaa KOSKEE! Fustra-tanssitunti-jalkatreeni-Fustra- 3,5tuntia tanssitreeniä kolmeen päivään ja voin taata teille, että se tuntuu!!! Tänään on PAKKO pitää vapaapäivä... tai ei vapaapäivä, mutta lihashuollollinen sauna/venyttely päivä! Lihakset oikeasti huutaa lepoa ja rauhaa. Meinasin ensin listata ne paikat missä tuntuu, mutta enpä viitsi, koska olisi helpompi ja nopeampi listata ne paikat missä EI tunnu. Mutta toisaalta ihana tunne... tiedän tehneeni hyvät suoritteet ja tällästähän odottelinkin eilen... ne domsit tuli ja kunnolla, mutta ei syytä huoleen. Lepoa, vetreytystä, venyttelyä, lämpöä jne ja kyllä sitä voi huomena taas lähteä tekemään jonkun kivan pikkiriikkisen salitreenin! Tää mun into ja vire treenaamiseen tän viikon aikana on yllättänyt mut itsenikin... mutta pidetään tästä kiinni, tää on hyvä!Tänäänhän on taas perjantai ja kävin tuossa aamusella taas ystäväni vaa'an kanssa vuoropuhelua. Vaaka tosiaan on viimeisten viikkojen aikana ollut ystävä. Tällä viikolla oli kadonnut 1,1kg eli uudelle kymmenelle mentiin niin, että paukkuu! Kokonaispudotusta tällä hetkellä 24,2kiloa! Eli ei se 25kilon tavoittelukaan ole kaukana, siitä "lopullisesta" 30kilosta puhumattakaan. Nyt kuitenkin saavutettiin se tavoite mikä piti saavuttaa ennen joulua ja jouluun onkin vielä kuukausi aikaa. Toki myönnän, että vähän liian kovalla vauhdilla tässä on nyt menty, joten tämän vuoden viimeisen kuukauden tavoitteeksi asettelen sen, että tässä painossa pysytään. Yhtään enempää siis ei periaatteessa tarvitse pudota, mutte takaisinkaan ei saisi tulla. Ja joo, tässä kohtaa muistetaan sitten taas se, että painohan voi vaihdella viikottain ja päivittäinkin aika paljon, joten ei tuijoteta liiaksi siihen vaakaan kuitenkaan. Ensi viikolla olisi kuitenkin se heiluminen mittanauhan kanssa, ja se on se, mikä kertoo paljon enemmän kuin tuo paino.

Mutta siltikin tää saa mun olon ja mielen hyväksi. Kun mieheni tuli mua tänään herättämään aika liki 6.30 hän kysyi sen "väärän" kysymyksen: "jaksatko jo nousta?" Teki niin mieli sanoa, että en! Koska mulla olisi ollut mahdollisuus myös jatkaa unia, lapset nukkuivat vielä... jostain kuitenkin kaivoin energiat kammeta itseni ylös ja viimeistään tuo vaa'alla käyminen herätti mut tosissaan tähän päivään. Mieliala on oikeasti korkealla, kun huomaa itsessään tälläistä vahvuutta ja mielen hallintaa. Tänään on melkonen voittaja fiilis! Joten tällä energialla lähdetään tähän perjantaihin... eli siivouspuuhiin ja vaatteiden kaventeluun, ensimmäinen on jo normijuttu ja toinen on pakko tehdä, sillä kaikki treenihousut putoaa päältä! ;) Hyvää perjantaita ihmiset, muistakaa, että jokaisessa päivässä on aina jotain hyvää!


223087_3706621907668_390945749_n_large
We<3It

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa Tea! Onnea♥ Mulla menee kuule toisinpäin: siä kavennat housuja ja miä vaihdan isompiin.. :D Töissä meinaan pyysin isommat housut kun ne edelliset oli niin tiukat, että piti vetää maha sisää ku laitto housut kiinni. Niin toivoin, että oisin mahtunu niihin, mutta pakko se oli taipua ja pyytää isommat. Ei ollu kovin fiksua vetää sillai nappi auki ja vyöllä kiinni.. :D Hohoo, että sellasta. Mistähän löytäis itekin sen motivaation alkaa vähän enempi taas treenailee..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos. <3 Ja hei, ei sulla kyllä näy toi "lihominen" yhtään! Se on kuule sun kroppas vaan muuttunut lapsen myötä sillai ettei välttämättä samat menkkään. Toki oma olo pitää olla sellanen, että viihtyy... siksi miekin tätä hommaa tässä teen. :) Ja mie niin näen sut nappi auki menemässä siellä töissä, hihiii, aamun naurut! ;)

      Poista