keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Suunnitelmien muutos ja HYPOXI

Viikko heitti eilen illalla häränpyllyä... Mies sairastui ja tänään lääkärissä käynti "antoi" hänelle loppuviikon sairaslomaa. Joten minunkin kiireni hälveni. Miehenhän piti olla torstai ja perjantai poissa kotoa, mutta nyt hän onkin 24h/vrk kotosalla... ei yhtään hullumpaa toisaalta, mutta olisihan tämä sairastelu voitu skipata tässä kohtaa. Nyt me sitten ulkoistetaan keuhkoja kilpaa... :/

Sen verran olen tällä viikolla "liikkunut", että kävin tiistaina Hypoxissa. Hypoxissahan on siis kyse kohdennetusta rasvanpoltosto juuri niihin ongelmakohtiin eli reisiin, pakaroihin ja vyötärölle. Keino on täysin luonnollinen ja periaatteessa sinun oma kehosi tekee kaiken työn ja rasvanpolton, mutta hivenen tehostetusti. Hypoxi perustuu vaihtelevaan ali- ja ylipaineen yhdistelmään sekä rasvanpolttosykkeellä tapahtuvaan kevyeen liikuntaan. Hypoxin avulla myös ihoa saadaan kimmoisammaksi sekä selluliittiä häviämään. Hypoxi vaikuttaa ihmisen kehoon niin, että se parantaa verenkiertoa näillä ongelma-alueilla ja nopeuttaa rasva-aineenvaihduntaa.


Googlesta haulla "hypoxi"

Koko hommahan lähtee käyntiin sillä, että puetaan päälle edellä olevan kuvan mukainen asu. Puku ei ole mitenkään miellyttävän tuntuinen, kunnes siihen liitetään nuo putket ja saat aivan rauhassa makailla "sängyllä" ja antaa ihanan tunteen vallata. Aivan kuin pienet kuplat poksahtelisivat vasten kehoasi ja hieroisivat siinä samalla ihoa... tuon paremmin en osaa sitä tunnetta kuvailla. Ensimmäiset viisi minuuttia menee siihen, että mielessä hokee "oho, Oho, OHO, oHo!" aina kun "kuplat poksahtelevat". Mutta kunhan tästä alun jännittävyydestä rentoutuu on tunne aivan mielettömän ihana ja rentouttava. Voisin kuvitella, että useamman hoidon aikana tässä kohtaa voisi ottaa pienet päiväunetkin ihan helposti.

Hoito voi sitten olla tässä. Tämä hoidon osa keskittyy pääsääntöisesti ihoon ja sen kimmoisuuden parantamiseen. Jos haluaa kuitenkin tehdä "koko paketin", siirrytään tästä seuraavaan vaiheeseen, joka suunnitellaan kunkin asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Mahdollisuuksina on polkeminen tai juoksumatolle siirtyminen erityinen puku päällä. Itse pääsin pystyssä olevaan pyörään polkemaan puoleksi tunniksi. 


Googlesta haulla "hypoxi"

Tuollaisessa kapselissa siis poljin. Ensin päälle puettiin vyötärölle sopiva "hame", joka sitten liitettiin laitteeseen. Tämä siitä syystä, että täytyyhän niiden paineiden pysyä tuolla laitteen sisällä, jotta ne tehoavat sinne minne pitääkin.  Alkuun satula tuntui oikein mukavalta, vaikka alipaine tosin tuntui imevän pyllyn kerta kerralta enemmän kiinni satulaan. Voin tosin myöntää, että viimeiset 10minuttia satula ei enää ollut ihan niin mukava! ;) Itse hoito paineenvaihteluineen oli mukava ja puoli tuntia meni yllättävän nopeasti lehtiä selaillen ja ihanan ohjaaja-Pauliinan kanssa jutustellen. Ihan jo pelkän Pauliinan takiakin tuolla hoidossa voisi käydä, hän todellakin osaa asiansa ja on oikea asiakaspalvelija työssään. Tämän jälkimmäisen osion hoidosta voi myös ottaa omana "kuurinaan" lähinnä rasvanpoltto-mielessä.

Googlesta haulla "hypoxi"

Hoito oli siis aivan mieletön ja mielettömiä tuloksia on saatu tähän hommaan sitoutuneilla. Yhden kerran jälkeen tuloksia ei vielä voida mitalla havaita (ainakaan mulla, testasin), mutta olossa on havaittavissa aivan mieletöntä keveyttä ja jotenkin vatsan seutukin näyttää heti paremmalta... tiedä sitten onko tämän katsoja aivoissa jotain vikaa, mutta tänä aamuna ensimmäisen kerran pitkään aikaan katsoin alastonta vartaloani jotenkin suopeammin, koska se nimenomainen vatsa ei näyttänytkään ihan niin kamalalta. Hypoxilla saavutetut tulokset eivät myöskään katoa, ellet sinä itse ala syömään yli kulutuksesi, jolloin siis lihot muutenkin. Ainut "huono" puoli mitä, hypoxi-hoidosta osaan sanoa, on sen hinta... ilmaista se kun ei ole. Mutta eihän nykyään oikein mikään ole ilmaista. Kuitenkin se 12kerran kuuri mikä olisi otollisin ja tulisi hoitaa neljässä viikossa maksaa minun pussilleni tällä hetkellä liikaa... Mietin kuitenkin, että kun saavutan sen -30kiloa ja täytän huhtikuussa 30, niin ehkä itselle palkinnoksi ja syntymäpäivälahjaksi voisi tuollaisen kuurin tarjota... kunhan ensin tässä keräilen ylimääräistä rahaa säästöön. Näyttäisi sitten ensi kesänä aivan mielettömän upealta ensimmäisen kerran elämässään. :)

4 kommenttia:

  1. Aaa huippuu sie oot päässy testaamaan Hypoxia! :) Vitsi, kuulostaapa mielenkiintoiselta! Mistä ne koko ajan keksii kaikkia tuollaisia uusia innovaatioita?! Eihän tässä meinaa perässä pysyä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en tiedä mistä, mut aika ihana että keksii. :D Mun mielestä tässä hoitomuodossa on ihanaa erityisesti se, että silottais ihoa ja poistais myös sitä selluliittiä, sitä kun voi olla vaikka kuinka hoikalla ihmisellä ja siitä on vaikeampi (ei tosin mahdoton) päästä eroon. Ja jos olisin vähänkään enemmän varoissani, niin varmasti ottaisin tuon 12kerran kuurin just enkä heti. :)

      Poista
  2. Olen myös itse käynyt Hypoxi-kuurin ja olin todella tyytyväinen :) Suosittelen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana juttu, että kuulee positiivista palautetta tuosta Hypoxista. Mullahan alkaa 12kerran kuuri tuossa reilun viikon päästä ja odotan sitä NIIN innolla! Josko nää selluliitit vähän ainakin vähenis! ;)

      Poista