lauantai 24. marraskuuta 2012

Se pariskunta salilla!

Lauantain kunniaksi vietiin lapset mummilaan hoitoon ja lähdettiin miehen kanssa yhdessä salille. 10minuuttia crossarilla ja meinasin yskiä keuhkot pihalle... siihen päälle 45minuutin kevyehkö (mikä se sellanen on?) käsi-hartia-rinta-treeni. Lupaan pitää huomena vapaapäivän ja maanantainakin vielä, jos tää yskä pysyy tälläisenä! En tosin tahtois, mutta kait se on parempi yskiä kotona keuhkot kuntoon, kun repiä siellä salilla liikoja. Mies otti musta muutamia kuvia, enemmän tai vähemmän salaa... ja onnistumisprosentti oli lähes nolla! ;)

Heilahtanut, mutta erottaa tästäkin jo hivenen mun pikkuhiljaa esiin tulevia hartioita/olkapäitä? Jos ei niitä niin kamalat roikkuvat allit ainakin!
Ja lavat tykkää...
Juu, ei ollu rankkaa ollenkaan kun näin hymyilyttääkin!
Vai oliko sittenkin rankkaa? Kun piti ihan penkille lysähtää palkkarin ajaksi...
Todistusaineistoa siitä, että tosissaan oltiin molemmat paikalla... ;)
Salilta mentiin tosiaan mun äidin luokse hakemaan lapsia ja samalla mies kasasi äidilleni uuden telkkaritason... Joten eväät messiin ja äitin luokse kahvittelemaan. 

Aina hienoja hetkiä: treenin jälkeinen punotus päällä ja ruoka poskella... ;)
Ei meidän lauantaihin sitten muuta kuulukkaan... vähän herkuteltiin kebab-salaateilla äsken ja edelleen mietin, että kuka hitto on keksinyt niiden annosten koot??? Ensin ajattelin, että voi hitto, taas meillä herkutellaan... mutta sitten muistin meneillään olevan pikkujoulukauden ja totesin, että noh, mitäs sitten? Muut syö pikkujouluruokia ja vetelee pikkutumuja ja me käydään treenaamassa ja syödään lihaa ja salaattia... Tän ajatuksen jälkeen palasin maan pinnalle ja totesin ettei mun paheet taida aina ihan niin pahoja ollakkaan kun mitä ajattelen. Mukavaa lauantain jatkoa vaan teillekin!

Loppukevennykseksi miehen päivitys facebookissa ja mun vastine hänelle... joo ei me oltais yhtään kahden keskisen ajan tarpeessa... ;)
T: Vaimon kanssa kahdenkeskistä aikaa... Eli yhdessä salille siis! Eihän avioparin tarvi yhdessä ku nukkua ja reenata... :)
Minä:  No mitä sitä nyt muuta tekemään ja salillakin mahdollisimman kaukana toisistaan! Ihan yliarvostettua sellanen kahdestaan olo ja toistensa seurasta nauttiminen! ;);)


2 kommenttia:

  1. Jee, treenikuvia! :) Teillä on kyllä ollut tehokkaan kuuloinen lauantai!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Joo ja kuule ei se tehokkuus vielä tohon loppunu... illalla vielä siivoiltiin kotona ja pyykättiin treenivermeitä, et on kaikki taas kunnossa "uuteen viikkoon". ;)

      Poista