perjantai 2. marraskuuta 2012

Ruokaa ja tuloksia

DOMS (Delayed Onset Muscle Soreness) on vahvasti läsnä. Lihasarkuus siis näin suomalaisittain. Tämähän johtuu ihan vaan siitä, että uusin treeniohjelmani ja nyt se tuntuu kropassa. Ei mitään suuren suurta kipua, mutta sellaista mukavaa pientä kuitenkin. Tänään piti lähteä salille, mutta en ole ihan varma, koska jotenkin tuntuu, että olisi parempi antaa lihasten nyt levätä hetki. Eiliset tanssitreenitkin meni niin hyvällä flowlla, että siitäkin on lihaksisto vielä hellänä... mustelmista jälleen puhumattakaan!

Tässä mm. mun kyynärpään kiva pikkunen punerma... ;)
Huonosti nukuttu yökin on takana... mies on Mikkelissä koulutuksessa ja enhän minä osaa nukkua ilman sitä. Ja sitten kun hän on poissa niin mun sängyn valtaa kaksi pientä miestä, joista kumpikaan ei ole mikään paikallaan nukkuja, joten äippä siinä sitten yritti muutamaksi tunniksi ummistaa silmänsä... en siinä kuitenkaan ihan parhaalla mahdollisella tavalla onnistunut ja nyt on silmät ihan ristissä.

Näistä kaikista päättelin heti, että puntarin tulos ei olisi tänään mikään paras mahdollinen ja se näyttikin +700g viime viikkoon... mutta ei hätää! Eilen aamulla vaaka näytti +/-0 viime viikkoon nähdän, joten tämän aamuinen on ihan vaan nesteitä ja siihenhän on tyydyttävä. Olo kun kuitenkin on tosi hyvä ja mielikin korkeella. Jotenkin tää kuluva viikko on tuonut uutta puhtia taas tähän koko treenaamiseen. Olen tällä viikolla kävellytkin hymy korvissa, kun olo on vaan ollut niin mahtava. 

Eilen illalla tanssituntien jälkeen, poikien nukkuessa tää äiti päätti hieman herkutella. Avokado on yks sellainen hedelmä mikä on rantautunut vahvasti mun ruokavalioon. Sehän sisältää toki paljon kaloreita, mutta samalla siitä saa hyviä rasvahappoja sekä antioksidanttista E-vitamiinia. Alkuperäisen idean tähän mun iltapalaan sain Elämäni kunnossa-blogista, mutta omani oli loppupeleissä jonkin verran erilainen. Omaani laitoin sen avokadon, n.100g katkarapuja, tomaatin, sitruunan mehua sekä SantaMarian Lime pepper-maustetta. Ja voin kertoa, massu oli täynnä ja keho kiitti kaikista ihanista aineista. Makunystyröitäkin tää "salaatti" hiveli ihanasti. :) Joutuu ehkä tänäänkin illalla vetämään samanmoisen setin, kun mies kateellisena kuunteli mun iltapalasuunnitelmia puhelimessa...

NAM!

Eipä mulla tässä muuta... isiä odotellaan illalla kotiin ja katsotaan nyt maltanko olla tänään sieltä salilta poissa vaiko enkö... ;)

2 kommenttia:

  1. Hei miten kuntosalilla saa tuollaiset mustelmat? Voisitko havainnollistaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, kun nää on tullu tanssitunneilla... maassa pyöriessä sitä sattuu ja tapahtuu, etenkin jos saa muutenkin helposti mustelmia. :D

      Poista