sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Viikonloppuna

Me ollaan shoppailtu, rentoiltu, hivenen herkuteltu, möllötelty, kyläilty, köllötelty ja oltu vaan. Viikonloppu on ollut just niin rentouttava kun oltiin toivottukin. Tosin muutamat kotihommat mitä oltiin suunniteltu jäi tekemättä, mutta ehtiihän sitä joskus muulloinkin, kun kyse ei kuitenkaan ole mistään perus-viikkosiivosta! Flunssa ei toistaiseksi ole iskenyt pahasti päälle vaikka olo on hivenen voipunut kaiken aikaa. Perjantain ja lauantain otin kuitenkin kuntoilusta vapaata ja luulen kyllä, että se teki ihan hyvää kropalle, vaikka mieli jonkin verran kärsikin! ;)

Eilen, lauantaina pakattiin perhe autoon ja suunnattiin sinne Veturiin, eli uuteen ostoskeskukseen. Toiveena oli ostaa ehkä jotain jopa itselleni ja niinhän siinä kävi, että muutama juttu löytyikin!


"Kauan" ostoslistalla ollut ja useassa muussakin blogissa kehuttu kirja sekä pari uutta treenitoppia. Kuvasta unohtui uudet ulkoiluhousut (tai tuuluhousut ehkä), mitkä oli pakko-ostos syksyksi kun entiset tippuvat jalasta ja kävelylenkit ei olisi kovin miellyttäviä housut nilkoissa. ;)


Lisäksi löysin kuin löysinkin itselleni jotain arkena käytettävää. Tää väripaletti hämmentää ihan itsänikin. Siis VALKOINEN neule ja VIININPUNAISET farkut. Kerrottakoon sen verran, että mun vaatekaapista ei hirveesti ole aiemmin löytynyt ylipäänsä värejä, koska mustahan siis hoikentaa tosi kivasti! Housut on aina joko mustat tai farkunväriset, mutta nyt ajattelin repästä ja olen aika tyytyväineen itseeni. Lisäksi ostin tuon etualalla näkyvän hamosen, mustan tyköistuvan missä on vetoketju takana, tää tullaan ehkä näkemään mun päällä parin viikon päästä tyttöjenillassa, sikäli mikäli ikinä kehtaan sitä julkisesti ulkoiluttaa! ;) Mutta mikähän saattaa olla tämän tytön syksyn väriteema, arvaako kukaan? :D



Sitten löydettiin kauppa nimeltä Punnitse ja säästä ja seottiin ihan täysin! Mieskin oli ihan täpinöissään kaupasta, noh okei, siellä oli oma hylly kaikille Poppamiehen mausteliemille ja muille hänen intohimoilleen, että ehkä se osittain selittää innostuksen. Mukaan lähti wasabiherneitä miehelle sekä ananasta, taateleita ja lumimanteleita minulle ja pojille. Lisäksi ostin pienet levyt suklaata. Toinen on Cocoaa mihin ei ole lisätty sokeria ja on vaihtoehto maitosuklaalle ja toinen on Ombarin raakasuklaata sisältäen probioottia ja mansikkaa. Kuvasta jäi puuttumaan Clipperin Sleep easy-tee, näistä mun suosikeista olen ajatellut tehdä ihan oman postauksen. Kauppa oli siis ihana, ihana, ihana ja suurin osa tuotteista oli vielä luomua, joten ei epäilystäkään etteikö tästä tulisi meille yksi suosikki kauppa minkä takia kyllä kannattaa hypätä autoon ja ajaa se reilu puolisen tuntia! Kuten kuvasta näkyy suklaat teki kauppansa hyvin. Ombarin raakasuklaa etenkin oli minun ja miehen makuun, joten nyt olen entistä varmampi siitä, että sitä raakasuklaan tekoa kannattaisi kokeilla itsekin.


Tänään mieheni toi mulle kaupasta uudet proteiinit kaappiin... nää tosin on jotain poistuvia juttuja kun Leader uudistaa tuotetta ja makuja. Nyt sitten odotellaan millaisia ne uudet patukat onkaan. 

Tänään kävin myös siellä bodyCombatissa ja ei se mua ihan vakuuttanut. Toki oli se hauskaa ja hiki lensi ihan älyttömästi, mutta mutta... Minä olen sellainen luonteeltani, että haluaisin osata aina tekniikan kunnolla. Toki tuollakin tunnilla kiinnitettiin huomiota siihen tekniikkaan millä ne siellä tehtiin, mutta ne varioitavien lajien viralliset tekniikat jäi mulle hieman hämärään. Ja tuollaisella tunnilla edetään kuitenkin niin vauhdilla, että ei siinä paljon kysellä potkinko nyt oikeassa kulmassa tai lyönkö nyt oikella tavalla. Huomasin esimerkiksi sen, että nyrkkeilyosioissa olin välillä ihan pihalla kun yritin vetää sillä tekniikalla minkä olen kuntonyrkkeilyssä oppinut, enkä sillä tekniikalla millä tuolla combatissa tehtiin. Potkut tunsin tekeväni ihan miten sattuu, koska en ole koskaan käynyt esimerkiksi potkunyrkkeilytunnilla enkä siis osaa sen tekniikkaa kunnolla. En tiedä yhtään ymmärsittekö mitä ajan takaa? Noh, kuitenkin tämä kertoo huomattavasti enemmän minusta kun itse combat-tunnista, minun nyt vaan pitäis osata kaikki ja kunnolla ennenkun nautin niiden tekemisestä vapatuneesti. Ja ehkä tämäkin juttu muuttuisi, jos siellä tunnilla kävisi säännöllisesti.

Nyt nostan jalat sohvalle ja otan kirjan kainaloon, siis tuon eilen ostetun ja alan suunnata ajatuksia kohti tulevaa viikkoa ja muutenkin tulevaa aikaa. Mukavaa loppuiltaa ja alkavaa viikkoa kaikille teille!

4 kommenttia:

  1. Kivan näköisiä uusia treenitoppeja! Mä morkkistelen täällä kismetin kanssa, ja sulla siellä terveellisiä herkkuja. Ou nou. :)

    Ps. jos mahdollista niin olisi kiva ettei olisi tuota sanavahvistusta tässä, voisi joskus puhelimellakin kommentoida..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei nuo lumimantelit nyt mistään terveellisestä päästä ole... onneksi mulla oli melkosen hyvät tehojoukut niitä syömässä mun kanssa. :D

      Ja hyvä, että sanoit tosta sanavahvistuksesta, luulin ettei se ole päällä.. Nyt otin sen pois, ainakin omasta mielestäni! ;)

      Poista
  2. Moikka! Kävin tuossa siun aikaisempaan postaukseen jo kommentoimaan combatista, mutta tuli niin sekava sepustus, että poistin sen lopulta! ;)
    Juurikin samanlainen fiilis jäi miulle, kun kävin viime keväänän kerran kokeilemassa. Miusta tuntui, ettei ollut tarpeeksi "rääkki", siis hyvässä mielessä. Häiritsi, kun seurasin silmä kovana ohjaajaa ja miten hän liikkeet tekee. Miulla jäi se ainakin tältä osin tuohon kokeiluun.
    Olo alkaa vihdoin olla terve! Jee! Parin päivän päästä pääsis jo jumpallekin, kun ilta vapaa.
    Voisipa itsekin harkita reissua Veturiin ainakin ennen joulua... :)
    Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mulla on vielä se kun tää combat ei edes mene varsinaisesti omalla salilla vaan toisella jonka kanssa "mun sali" tekee yhteistyötä. Eli voin käydä tämän toisen salin tunneilla muutamana kertana kuukaudessa jos tahdon. Jos tunti siis sisältyisi meidän salin aikatauluihin niin saattaisin siellä käydäkin, mutta ei varmaankaan tule kovin usein lähdettyä tuonne "väärälle" salille.

      Eikö olekkin ihana tunne päästä sairastelujen jälkeen kunnolla hikoilemaan ja tekemään kropalle hyvää? :)

      Veturi oli oikein mukava paikka meidän mielestä, sopivan kokoinen, eli liikkeitä riitti, mutta niitä ei ollut kyllä liikaakaan. Ja lapsiperheet oli otettu tosi kivasti huomioon erillisellä leikkipaikalla ja lapsiperhehuoneella, missä saattoi lämmittää lapsille mikrossa ruuan jne. Joten suosittelen ainakin tutustumiskäyntiä kyseiseen keskukseen.

      Poista