perjantai 28. syyskuuta 2012

Tahtoisin/tarvisin

Pinkkii

Tarvisin puhelimelle kotelon, tahtoisin siis tuollaisen minkä saa käsivarteen treenin ajaksi. Musiikit kun useimmiten kuuntelisin puhelimelta, mutta nykyisin en saa puhelinta mitenkään fiksusti mukaan, joten sitten jätän musiikit kuuntelematta (eli tyydyn salin radion antiin). Ja siis onhan toi pinkki aika nätti... Minähän olen loppuun asti vannoutunut Nokian käyttäjä, joten mun pinkkiin NKasiin pitäis hankkia sopiva kotelo.


Air Begasus 29


Juoksulenkkarit on edelleen kaupassa, mutta voi olla, että tää juoksemisen aloittaminen jää muutenkin kevääseen, joten enää mulla ei ole pakkomiellettä näiden hankkimisesta. Jos talven aikana saisi juoksun rullaamaan salilla ja lähtis keväällä sitten alottelemaan ulkona juoksemista. Tää päätös on selkeytynyt kahdestakin syystä: 1. Ei mulla ole oikeasti aikaa nyt tähän 2. Keväällä on kivempi aloittaa, koska vihaan talvella liukastelua jo kävellessä, saatikka sitten juostessa, etenkin kun olisin vasta-alkajan tasolla.


Haglöfs Tight NXT L

Uusi reppu! Tollanen kompakti ja sopivan kokonen. Haglöfsin omaan olen iskenyt silmäni. Nykyineen Jansportin reppu kyllä ajaa edeelleen asiansa, mutta reppu itsessään on niin leveä, että kaiken aikaa tuntuu siltä kuin reppu kieppuisi selässä puolelta toiselle. Etenkin pyöräillessä tämä haitta jotenkin korostuu.


Uusi polkupyörä

Tuo kuva on nyt vaan siksi, että siinä on polkupyörä... Mutta uudesta fillarista haaveilen. Nykyinen toimii ja ajaa asiansa, mutta siltikin uusi kuumottaisi kovasti. Ajan nykyään kuitenkin paljon pyörällä ja ajaisin varmasti enemmänkin jos alla olisi joku tollanen aivan mahtava härpäke. ;)


Hahhah...

Viimeinen muttei missään tapauksessa vähäisin haaveilun kohde, Moulinexin Fresh Express.... sais tehtyä raasteet sun muut todella helposti. Laite on pieni ja helppo ottaa käyttöön. Siinä kohtaa kun tekee neljälle hengelle porkkanaraastetta ni haaveilee kummasti tälläsistä asioista... pinnallista, tiedän, mut saahan kotiäiti joskus haaveilla jostain mikä helpottais arkea edes vaikka ihan vähän. ;) Ja voih, mikä turhake tää on, mutta tulis meillä NIIN käyttöön.

No, tässä tällänen haaveilullinen materia-pläjäys tähän perjantaihin. Kaikki kuvat on haettu ja metsästetty Googlesta, mitä me nykyään tehtäiskään ilman sitä?

8 kommenttia:

 1. Kyllä, jokaisella naisella pitää ja on ehdottomasti oltava kunnollinen polkupyörä. Mielellään parempi kuin miehellä, koska yleensä miehet jaksaa polkea vähän huonommallakin pyörällä. Jos vain viitsivät.

  VastaaPoista
 2. Vielä pakko sanoa. Olet ottanut kommentoinnisa sen kammottavan sanavarmennuksen pois. Voi kiitos, kiitos siitä! Varmennus aiheutti harmaita hiuksia ja sai tuntemaan itsensä lähes lukutaidottomaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mun mies osti täksi kesäksi uuden pyörän, ehkä siksi tää mun omakin mieliteko.
   Ja minä luulin laittaneeni sen ikävän sanavarmennuksen pois päältä, kunnes Janina sanoi mulle, että se on vielä päällä. Itselle kun sitä ei näkynyt, mikä minusta oli ihan hölmö juttu, koska itsekin vihaan sitä varmistusta. En koskaan osaa niitä kirjain- ja numeroyhdistelmiä, en sitten mitenkään.

   Poista
 3. Miten pärjäät ilman omaa musiikkia? Suosittelen lämmöllä tuota käsivarsikoteloa. En voisi elää ilman, tosi kätsy! :) Toi väri olisi ihanan herkku, itsellä tylsä valkoinen.
  Kivoja muitakin juttuja, tuli kauhea reppuhimotus, vaikka en edes tarvitse reppua mihinkään. Haha, naisen mieli on kyllä niin helposti höynäytettävissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä tiedä, yleensä pyrin käymään salilla silloin kun sielä on vähemmän porukkaa niin voin laittaa radiota hieman kovemmalle ja fiilistellä sitten sillai. Tosin, että paljon kätevämpää tosiaan olisi omat musat, niitä kun puhelimesta kuitenkin löytyy ihan todella kiitettävä määrä.
   Ja naisen mieli... voi mitä kaikkea se voikaan haluta ja keksiä. ;)

   Poista
 4. Sen verran kommentoin, että Haglöfsin Tightit on huippuja! Miehellä on ollut varmaan 15 vuotta omansa (XL) reissu- / retkikäytössä, minulla omani jo varmaan 7-8 vuotta (M riittää meikäläisen "päivittäiseen" käyttöön), eikä ole mennyt miksikään! Huippureppuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin miekii olen kuullu, että ovat kestäviä ja hyviä kaikin puolin. Itse en tiedä riittäiskö M koko, kun usein on matkassa vaihtovaatetta ja pulloa ja palautusjuomapulloa ja pyyhettä jne jne. ;) Mutta alan kyllä kallistumaan siihen, että taidan kirjoittaa joulupukille pienen kirjeen siitä kuinka tätä reppua tarvisin. ;)

   Poista
  2. Varmaan se L voisi olla hyvä koko "treenirepuksi". :) XL on tosiaan sitten jo niin iso, että meikä reissasi sillä mm. neljän päivän Riian reissun viime keväänä! :) Mahtui tuliaiset ja evriting... ;)

   Poista