sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Syksyn tuntua ilmassa ja mielessä

Tumblr_kzkz8jp5pw1qzgvkeo1_500_large

Tää on ollut pitkästä aikaa samalla rentouttava ja aikaansaava viikonloppu... pitkästä aikaa siksi, että jotenkin tuntuu, että koko kesä on mennyt enemmän tai vähemmän liitäessä tapahtumasta ja juhlasta toiseen. Tänä viikonloppuna on kyläilty sekä minun äidin luona, että mieheni vanhempien luona. Pojat on siis saaneet aimo annoksen mummeista ja papasta. Tänään ollaan käännetty koko päivä olohuoneen kanssa, saatiin meille "kotioffice" olkkarin nurkkaan eli vihdoin tietokoneelle oma paikka ja samalla vaihtui siis koko olohuoneen järjestys.

Eilen aamulla vetäsin lenkkarit jalkaan jo ennen kahdeksaa ja kirmasin kävelylle... Joo-o, juoksulenkkarit on edelleenkin ostamatta... josko ens viikonloppuna sais asiaan tehtyä muutoksen. Mutta ylpeä olin itsestäni, koska vaikka tiedän aamulenkistä tulevan ihan mahtava olo, jaksan sitä ihan liian harvoin tehdä... Muutoksen vois siis tähänkin tehdä. Tänään puolestaan polkasin salille sh`bamiin. Oli meinaan pitkästä aikaa ihana hetkuttaa sielunsa kyllyydestä ja sykketkin oli sitä luokkaa, et ihan antaumuksella pistin menemään!

Huomenna sitten alkaa kuntonyrkkeily ja ollaan miehen kanssa kun tulisilla hiilillä täällä! Mie tosiaan testasin kamat jo aamulla (kuten edellisestä postauksesta voitta havaita) ja isäntä vetäs painitossut, siteet ja hanskat äsken päälle. Kävelin olohuoneeseen sisään kun isäntä vetää punnerruksia jalat sohvan selkänojalla... on se edelleenkin aika rautasessa kunnossa! Mutta huomenna mummi tulee hoitamaan lapsia kun äiti ja isi lähtee purkamaan paineita ja täytyy kyllä myöntää, että tulee NIIN tarpeeseen.

Nyt kuitenkin pojat iltapuuhiin... Sen jälkeen lösähdän sohvalle teekupin kanssa ja otan neulomukset esiin. Tää on niin varma syksyn merkki! Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille teille tasapuolisesti!

2 kommenttia:

  1. Aamulenkki on kyllä ihan mieletöntä luksusta, siitä saa voimia koko päivään. Eikö ookkin kiva olla niin innoissaan ettei malttais odottaa hetkeäkään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun vaan jaksais nostaa itsesäaamulla muuallekin kun zombiena kahvinkeittimen ja hellan viereen! ;) Ja kyllä on, mieletöntä, että vielä jostain liikunnasta... eipä olis tästä tytöstä vielä muutama vuosi sitten uskonut. :)

      Poista