keskiviikko 8. elokuuta 2012

Tänään

Salille lähtö tuntui kurjalta. Nuorin lapsi veti päiväunia, kuten isänsäkin, joka lähti yöksi töihin. Vanhin lapsi oli saanut luvan katsoa kirjastosta lainattua SpiderMania ja mun olis NIIN tehnyt mieli ummistaa silmät. Unettavan tuhinan kuuluessa ympäri asuntoa vedin treenikamat päälle ja lähdin, ilman sen kummempia miettimisiä. Onko tämä nyt sitä automaatiota vai vain hyvää tuuria ettei oma mieli ruvennut keksimään tekosyitä?12721218874208_large

Treeni osottautui yhdeksi parhaaksi ikinä! Painoja sain lisäiltyä ja kaikki sujui kun rasvattu. Tunnin ja kymmenen minuutin jälkeen olo oli kuin voittajalla! Miksei kaikki salitreenit voisi olla tälläisiä??? Kotona mua odotti kaikki kolme elämäni miestä, suihku ja valmis ruoka... voiko parempaa olla? 






Tumblr_m57x5z2kib1qmohofo1_500_large
Kuvat we<3it

1 kommentti:

  1. Voi mikä motivaatiopotku meikäläisen pehvalle! Mennään iskää töihin vastaan illalla ja periaatteessa mulla on sen jälkeen hyvää aikaa mennä salille. Koko aamu on vaan ollut niin vetämätön että ruksasin koko idean kalenterista yli, mutta tän luettuani joku pieni motivaatiokärpänen puraisi ja päätin että ehdottomasti meen treenaamaan, koska voin. Kiitos! :)

    VastaaPoista