keskiviikko 29. elokuuta 2012

Sitä se treeni teettää!Pyydän anteeksi viime aikoina ilmassa leijunutta negatiivisuutta! Sori kaverit, olo on ollut toooooooooooosi huono! Johtuen ehkä osittain siitä, että on sairasteltu ja möllötelty ja voitu paksusta... eli siis kaikkea sitä mitä mun oleminen ja elämä on aiemmin pitänyt sisällään! Nyt sen taas huomaa kuina kokonaisvaltaisesti itsestään huolehtiminen mun kohdalla vaikuttaa.

Eilen oli hyvä treeni... pakarat huutaa ihanasta kivusta! Aamulla oli ihana vetää lenkkivermeet niskaan, viedä vanhempi poika kerhoon ja lähteä vetäsemään nuoremman pojun kanssa kunnon hikilenkki! Ja voi, että! Olo on taas miljoona miljoona kertaa parempi... ei edes haittaa vaikka mies laittoi viestiä, että tänään menee taas ylitöiksi! Me keksitään poikien kanssa sitten jotain mukavaa keskenämme. 

Ja ruokailut on taas saatettu omiin uomiinsa, ei ne kauaa kyllä kerennyt ollakkaan pois raiteiltaan, mutta just sen verran, että sen huomasi omassa olossa... vatsa kun oli ihan kun olis ilmapallon nielassu. Rahkat on taas siis kehissä, ja mun on niistä pitänytkin hieman jutella. Eli, koska syön vähälaktoosisia tai laktoosittomia tuotteita niin näitä minä vedän:


Molemmissa suht koht samat ravintoarvot... toinen vaan on melkein puolet halvempaa kuin toinen ja näissä laktoosittomissa jutuissahan se tuntuu. Maussa on toki hieman eroa, mutta mulle nää molemmat menee ihan yhtä hyvin. Sekaan vaan ananasta ja siinä se. Toki jos haluaa alkaa hienostelemaan niin sekaan voi laittaa mitä tahansa. ;) Ja joskus niin tuleekin tehtyä, hedelmät ja marjat sopii kaikki. Meillä jos tehdään koko perheelle rahkaa niin siihenkään ei lisäillä mitään kermoja, se on kaikkien mielestä jo liian rasvaisen oloista. Rahka on kyllä meidän kaapissa se tuota mikä ei saa loppua, ja jos loppuu niin sitähän lähdetään hakemaan vaikka mistä! Monipuolisuutensa takia oikein oiva aines!

Toinen tuote mitä täytyy löytyä aina kaapista on Real-leipä. Sopii ensinnäkin mun vatsalle ja on terveellistä. Oikein hyvä hiilarien lähde. Ja takuulla pitää nälän loitolla. Real on 100% ruista, sisältää 10% kuitua ja paljon kokojyvää. Suolan määrä on myös mukavasti 0,7%. Makua tässä leivässä on hurjasti ja siksi se on päätynytkin mun päivittäiseen ruokavalioon.

Fazer_Real_620x400.jpg
Kuva lainattu täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti