perjantai 10. elokuuta 2012

blogin ensimmäinen perjantai


Perjantaisin on punnituspäivä! Ja joka kuukausi on mittauspäivä, yleensä jokaisen kuukauden ensimmäinen perjantai. Perjantaita siis odotetaan innolla ja kauhulla, joskus paino tippuu joskus ei. Koska en ole laihdutuskuurilla en liiaksi tuijota tätä asiaa, vaan teen tätä koko loppuelämäni takia. Tämä tarkoittaa siis sitä, etten tiedä mikä mun lopullinen tavoita on. Toki olen asettanut tavotteita painon ja muun suhteen, mutta tällä hetkellä en pysty määrittelemään minkä verran painan esim. 5vuoden päästä, koska jos totta puhutaan en oikein itsekään tiedä mihin kaikkeen pystyn! Olen meinannut, että se 25-30kiloa jokatapauksessa tulisi lähteä. Kuulostikohan tämä sepustus muistakin yhtä sekavalta kun minusta?

En tiedä tulenko koskaan niitä virallisia lukemia täällä paljastamaan, luulen että en, koska ne on mulla aika arka paikka. Siltikin pudotuksista voin kertoa ja tulenkin ainakin kuukausittain päivittämään näitä tietoja. Alkuun voisin kertoa, että nyt on tippunut painoa 18,7kg... Tämä on siis pudotusta kaiken tämän 2vuoden aikana. Mitat puolestaan on tämän kuluvan vuoden alusta, koska jotenkin tuntui, että kropassa oli tapahtunut niin paljon, että esim. vanha vyötärön mittauspaikka ei enää ollutkaan se todellinen ja nykyinen vyötärön paikka... mutta ne mitat, nää mun nimikkeet on melko mielenkiintosia... ;)

Rinnan ympärys (rinnan alta mitattuna) -4cm
Vyötärö -7cm
Vatsan leveämpi osa aka "makkara" -7cm
Lantio -4,5cm
Lantion levein kohta -4cm
Reisi oik. -2,5cm, vas -2cm
Pohje oik. -1cm, vas. -0,5cm
Käsivarsi oik. -3,5cm, vas. -4cm

Eli kyllä tässä kropassa jotain tapahtuu parempaan suuntaan... toki tahti voisi olla nopeampikin, mutta ei annetan sen masentaa. Koska kaikki mikä nyt lähtee, lähtee varmasti niistä oikeista paikoista, eikä näin ollen tule kovin helposti takaisin! Mutta kuitenkin se mistä saisi alkaa nyt lähtemään ihan tosissaan on tuo lantion seutu sekä reidet... eli ei muuta kun tehotreeniä jaloille! ;)

Tumblr_m3qngoqcke1qmohofo1_500_large
We <3 it

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti