tiistai 14. elokuuta 2012

annetaan kaikkien kukkien kukkia

Tumblr_m7klmc7bha1r9yjsfo1_500_large

Olen vahvasti sitä mieltä, että ihminen voi olla terve ja onnellinen kilojensa kanssa. Haluaisin uskoa siihen, että kaikilla on oikeus olla juuri sellaisena onnellinen, kuin itse haluaa. Nykyaikana tämä tuntuu jotenkin kadonneen ihmisten mielistä. Usein ajatellaan, että hoikkana olisit onnellisempi... Tai terveempi, mikä toki pitää osittain paikkansa, mutta ei ole koko totuus. Musta on hienoa, että ihmiset ovat just mitä ovat... tykkään esimerkiksi lukea More to Love-blogia koska naiset ovat ylpeästi reilumman kokoisia. Mua inhottaa lehtien kirjoittelut laihoista ja vielä laihemmista julkkiksista, tai siitä kuinka joku on lihonut muutaman kilon... eniten inhottaa se kuinka "vasta 2viikkoa sitten synnyttänyt se ja se julkkis on jo vanhoissa mallinmitoissaan". Hei, ihan oikeesti me ollaan ihmisiä ja kaikki ihan erilaisia, kaikkien kropat toimii täysin eri tavalla, joku toinenkin voi olla vanhoissa mitoissa noin nopeasti, joku toinen ei. Kaikesta huolimatta meillä kaikilla on oikeus olla sitä mitä tahdomme. Jos joku haluaa olla laiha, fine... jos  joku haluaa pitää kilonsa ja kantaa ne kunnialla, fine... tai jos joku haluaa päästä kiloistaan eroon, jotta tuntisi olonsa paremmaksi, fine. Annetaan kaikkien olla omia itsejään, joohan?

2 kommenttia:

  1. Kyllä! Itse alkanut entistä enemmän kiinnostua siitä, mitä kaikkea omalla keholla voi tehdä, siis sen sijaan että miltä se keho näyttää. Tuttavapiirissä on liian monta langanlaihaa ihmistä, joiden keho vaan kolottaa, särkee ja kivistää niin että hädin tuskin pystyvät istumaan paikallaan.

    VastaaPoista
  2. Kyllä, allekirjoitan täysin! Itsellä tavoitteena on timmi treenattu kroppa, kiloilla ei rehellisesti ole niin väliä. Kuvan naisella on ihan mieletön body!!

    VastaaPoista